Skip to content
020-6794128 info@sdso.nl

Wij zijn een enthousiast en hecht team in een unieke sector en wij zoeken jou!

 Wat ga je doen?
Als Slotenmaker voorzie je woningen en bedrijfspanden van inbraakbeveiligingen. Daarnaast maak je deel uit van onze spoedservice en help je particulieren en bedrijven om  problemen die zij hebben met hang- en sluitwerk op te lossen. Je werkt zelfstandig en hebt een team die jou altijd ondersteund. Wij bieden een afwisselende baan met veel uitdagingen in een unieke sector.
Nog weinig of geen ervaring?
Dan moet je zeker bij ons bedrijf komen werken. We zorgen ervoor dat je je welkom voelt en we helpen je doorgroeien naar een zelfstandige Slotenmaker.
Wie zijn wij?
Sleutel en Drangerservice Ootjers is al 70 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken. In al die jaren is er veel veranderd, maar ons   ambacht is gebleven. Zo maken we naast  ouderwetse klaviersleutels ook computergestuurde sleutels. Ons deskundig en enthousiast team staat klaar om met hun kennis eenieder van dienst te willen zijn.
 Ben je geïnteresseerd? Neem zeker contact met ons op. Dit kan:
  • Telefonisch 020-6794128 vraag hierbij naar Bart of Daan, maar natuurlijk kunnen alle andere collega’s je ook de ins en outs over ons bedrijf vertellen
  • Breng een bezoek aan ons bedrijf, je kunt ons vinden op: Stadionkade 79, 1076 BK Amsterdam.
  • Per mail: info@sdso.nl
Wil je meer van ons bedrijf weten bezoek dan onze website:  www.sleuteldrangerservice.nl
Back To Top